Back to vacancies

Vacature Senior Project Manager

Wil jij bij ons snelgroeiende bedrijf aan de slag?

Stuur dan je sollicitatie naar: hr@giraffes4zebras.com

 

Waarom Giraffes4Zebras?

Wij zijn meer dan alleen een marketingbedrijf; we zijn een strategisch partner voor onze klanten. We denken mee over de toekomst van hun bedrijf, waar de kansen liggen en hoe ze deze kunnen benutten. We bepalen welke marketinguitingen het beste passen bij dit doel en onze designers werken dit vervolgens uit. Doordat we ook technische specialisten in huis hebben, kunnen wij een volledig pakket aanbieden.

 

Wie ben jij?

Samen met ons sales team ben jij het gezicht van ons bedrijf. Je straalt het enthousiasme, de motivatie en proactiviteit uit waar we om bekend staan.

Je bent in staat echt te luisteren naar jouw klanten en denkt met ze mee over de juiste oplossingen om hun bedrijf verder te laten groeien.

Jouw goede luistervaardigheden zorgen er ook voor dat jij makkelijk de kern uit een, soms vaag, verhaal weet te halen. Als de klanten even niet weten wat ze nou eigenlijk willen, help jij ze met de juiste vragen op weg naar een concreet actieplan. Je ontdekt de verborgen wensen waarvan de klant niet eens wist dat hij ze had.

Je bent van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd in anderen. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de bedrijven van jouw klanten en alle ins en outs te leren kennen, zodat jij een waardevolle partner voor ze wordt. Je hebt hierbij een brede interesse want jouw klanten zijn divers. Van de agrarische sector, tot verzekeringen en infrastructuur; alles is mogelijk.

Je bent niet bang van een beetje druk en je bent stressbestendig. Dringende, ad hoc vragen motiveren jou om een manier te vinden deze efficiënt op te lossen.

Je bent ook niet bang om kritisch mee te denken met je klanten. Juist door soms ook kritische feedback te geven op hun ideeën, zorg je ervoor dat we uiteindelijk alleen het beste voor ze uitvoeren.

 

Wat wordt jouw rol?

Als project manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door jouw vriendelijke en open manier van communiceren, zorg je dat ze er altijd naar uitkijken om contact met je op te nemen. Je biedt een luisterend oor en bent een kritische sparringpartner, waardoor jij Giraffes4Zebras onmisbaar voor ze maakt.

Jij bent degene die de klanten het beste kent en ervoor zorgt dat zij tevreden blijven.

Binnen het team ben jij de spin in het web, jij bent de lijm die onze teams samenbrengt. Samen met het sales team ga je op pad naar nieuwe klanten, haalt deze binnen en bereidt de actieplannen voor. Je informeert de ontwerp- en technische teams over de benodigde acties en zorgt dat zij alle informatie hebben om de producten te maken waar jouw klant naar op zoek is.

Je werkt gestructureerd en werkt nauw samen met de projectmanagers. Je stelt deadlines voor jezelf en de rest van het team en bewaakt deze. Met jouw overzichtelijke manier van werken, zorg je ervoor dat de klanten tevreden blijven.

 

Wat kan je verwachten?

Het klinkt cliché, maar is echt waar: de dagen bij Giraffes4Zebras zijn nooit saai. We werken met een grote variëteit aan klanten, met allemaal verschillende achtergronden en culturen. De afwisseling tussen lange termijn projecten en ad hoc vragen zorgt ervoor dat je dag nooit hetzelfde is.

Ons team is jong, creatief, enthousiast en gericht op groei.

Op kantoor heerst een informele sfeer en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Wij geloven dat dit de manier is om een motiverende omgeving te creëren, waar iedereen de kans krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Als project manager van Giraffes4Zebras ben je onderdeel van een snelgroeiend bedrijf. Je bent betrokken bij de ontwikkeling en denkt mee over nieuwe manieren om ons bedrijf verder te laten groeien.

 

Kortom, jij hebt:

– HBO of WO werk- en denkniveau

– Ervaring in een communicatieve functie

– Sterke communicatieve vaardigheden

– Een natuurlijke nieuwsgierigheid

– Excellente organisatie vaardigheden

– Een goed luisterend oor

– De kracht om de essentie uit ongestructureerde informatie te halen

– Goede stressbestendigheid

– Humor

 

En dan krijg jij:

– Veel eigen verantwoordelijkheid

– Ruimte om jouw eigen manier van werken te ontwikkelen

– Een grote variatie aan klanten

– Jonge, gemotiveerde en gezellige collega’s

– Een inspirerend kantoor

– Dagelijkse lunch

– Een voltijdbaan

– Een marktconform salaris op basis van ervaring; 50k – 60k bruto per jaar.