Back to vacancies

Vacature Multimedia Designer

Vacature Multimedia Designer

Ga jij graag bij Giraffes4Zebras aan het werk?

Stuur dan je cv/ portfolio en een korte motivatiebrief naar: hr@giraffes4zebras.com!

 

Wie wij zijn

Wij zijn een marketingbedrijf, maar niet zomaar eentje. We onderscheiden onszelf door een strategisch partner voor onze klanten te zijn.

Zo gaan we vanuit onze eigen expertises op zoek naar manieren om bedrijven van klanten verder te laten groeien. Dit doen we door vooruit te denken en te zoeken naar kansen die zij kunnen benutten.

Nadat passende marketingdoelen zijn gesteld en bekend is welke soort uitingen bij deze doelen passen, gaat ons team aan het werk om alles uit te voeren.

Niet alleen designers zijn hierbij betrokken. We hebben ook programmeurs en tekstschrijvers in huis, waardoor we een volledig marketingpakket aan klanten kunnen aanbieden.

 

Waar we naar op zoek zijn 

We zoeken naar iemand die bekend is met de Adobe programma’s en hier mooie designs en bewerkingen mee kan maken. Daarnaast kunnen wij zeker wel wat extra hulp gebruiken bij het maken van foto’s en video’s.

Een flinke dosis enthousiasme, een gelijk deel proactieve houding en een snufje stressbestendigheid maakt samen de ideale mix om bij Giraffes4Zebras aan het werk te gaan.

 

Wat jij bij Giraffes4Zebras gaat doen

Je bent als onderdeel van ons designteam bezig met het uitvoeren van opdrachten voor onze klanten. Deze opdrachten krijg je via onze projectmanagers binnen.

Opdrachten worden voornamelijk op kantoor uitgevoerd, zoals het bewerken van foto’s of video’s of het ontwerpen van een eigen design voor websites, brochures of andere uitingen.

Er zijn ook dagen waarop je op locatie aan het werk wordt gezet om foto’s of video’s van onze klanten, hun werkzaamheden of producten te maken. Je hebt beschikking tot onze bedrijfswagen om zelf naar deze locaties te rijden.

 

Wat je kunt verwachten

Nou ja, een topteam om mee te werken staat natuurlijk voorop! Ons team is jong, creatief en enthousiast, dus hier ben je wel snel op je plek.

Het is ook wel fijn om te weten dat de opdrachten hier nooit saai zijn. Onze klanten komen uit de meest uiteenlopende branches en opdrachten kunnen eenmalig zijn, maar ook onderdeel uitmaken van langlopende projecten.

Op kantoor heerst een informele sfeer waarbinnen er altijd ruimte is voor gezelligheid. Wij geloven dat dit dé manier is om een motiverende omgeving te creëren, waarin iedereen de kans krijgt om het beste uit zichzelf te halen.

Giraffes4Zebras is een snelgroeiend bedrijf, waarmee we als team een hele mooie toekomst tegemoet willen gaan.

 

Alles nog even op een rijtje

Wat we graag van jou zien:

– HBO werk- en denkniveau

– Aantoonbare ervaring met foto- en videografie

– Een mooi portfolio aansluitend bij het werk dat je bij ons gaat doen

– Sterke communicatieve vaardigheden

– Brede kennis van Adobe’s Creative Cloud programma’s

– Humor en gezelligheid

 

Wat jij hiervoor terugkrijgt:

– Veel eigen verantwoordelijkheid

– Gezellige en creatieve collega’s

– Dagelijkse lunch

– Uiteenlopende opdrachten

– Laptop

– Voltijdbaan

– Inspirerend kantoor

– Marktconform salaris

 

Zie jij jezelf in deze omschrijving terug en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar: hr@giraffes4zebras.com en wie weet, spreken we elkaar snel!