Terug naar projecten

WDJ Unisupplying

Branding, website, videos, verpakkingen en beurzen

WDJ Unisupplying voldoet met haar wereldwijde netwerk in de levensmiddelensector aan de behoefte van de Chinese consument. WDJ Unisupplying is een internationaal platform toegewijd aan het importeren, promoten en transporteren van ‘s werelds beste voedingsproducten gericht op de Chinese markt.

Concept

WDJ Unisupplying is een platform voor distributie, logistiek en marketing-oplossingen. Zij hebben uitgebreide kennis van internationale markten die het mogelijk maken om enkel de beste kwaliteitsproducten binnen te halen door hun wereldwijde netwerk van leveranciers en klanten.

Het doel was het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfsidentiteit voor WDJ om zichzelf beter te kunnen presenteren op de internationale markt. Het team van Giraffes4Zebras heeft een logo ontworpen dat eruit springt; de vorm doet denken aan een warenhuis en de robuuste kleuren geven een sterke uitstraling. De naam van het bedrijf is zo op een subtiele wijze verweven in het logo zelf.

Op basis van het nieuwe logo ontwikkelde Giraffes4Zebras de huisstijl en deze is doorgevoerd in alle communicatie-uitingen.

Strategie

WDJ is voornamelijk actief in de Aziatische markt. Door onderzoek te doen in de doelgroep en door analytische investeringen heeft Giraffes4Zebras een strategisch marketing plan bedacht. In de tweede fase van het creatieve proces heeft het team op basis van deze analyse een nieuwe en exclusieve website aangeleverd. De website is opgeleverd in verschillende talen om de bereikbaarheid te vergroten.

Klik hier om naar de website van WDJ Unisupplying te gaan.

Verpakkingsontwerp

WDJ Unisupplying werkt samen met een aantal specifieke merken. Voor een van deze merken voor melk heeft Giraffes4Zebras een nieuwe verpakking ontworpen. Op basis van grondig onderzoek naar de gewoonten van de Aziatische consument ontwikkelde Giraffes4Zebras het eindresultaat. Met kleuren die eruit springen in het winkelschap om de aandacht van de consument te trekken. De verpakking straalt betrouwbaarheid, smakelijkheid en gezondheid uit.

Beursstand

Internationale beurzen zijn de platforms waar bijna alle spelers van deze markt willen zijn om zich te presenteren. Uw stand is het gezicht van uw bedrijf en uw bedrijfsidentiteit. Giraffes4Zebras zorgde voor verschillende 3D ontwerpen voor WDJ Unisupplying om hen te representeren op verschillende beurzen. Met een focus op de producten en de interesse van het publiek van de beurs, trekt de stand van WDJ veel aandacht in de beurshal.

Bij Giraffes4Zebras zijn wij ons bewust van de benodigdheden tijdens een beurs, van opvallende ontwerpen tot rustige ruimtes voor vergaderingen.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.