Terug naar projecten

Televisie- en radiocommercials

Televisie- en radiocommercials
Televisie- en radiocommercials

De uitbraak van de corona crisis in 2020 had voor veel bedrijven consequenties. Zij moesten de deuren (tijdelijk) sluiten of zagen klandizie hard teruglopen. Ook de STER zag de aanvragen van adverteerders teruglopen en steeds meer lege ruimte ontstaan in de reclameblokken op televisie en op de radio.

Om een aantal belangrijke en door corona getroffen sectoren een steuntje in de rug te geven heeft de STER besloten om deze zendtijd gratis aan te bieden aan brancheorganisaties.

Een geweldige mogelijkheid voor brancheorganisaties en een uitgelezen gelegenheid voor ons om contacten met de televisiestations aan te halen.

Giraffes4Zebras heeft diverse televisiecommercials gemaakt, die op nationale televisie zijn uitgezonden en bereiken van meer dan 4,5 miljoen kijkers haalden.

Televisie- en radiocommercials

Deze commercial maakten wij voor Kip in Nederland, om te laten zien dat boeren en verwerkers ook nu doorwerken en zorgen voor verantwoord eten voor ons allemaal.

Bekijk de volledige video hier.

Voor de KVGO maakten wij deze commercial. Bijzonder, omdat deze zonder voice-over is gemaakt! Zo springen de grafisch ondernemers eruit met een creatieve commercial.

Bekijk de volledige video hier.

Voor de commercial van BOACT konden wij gebruik maken van hun eigen professionele acteurs. We gebruikten 1 set waar we de suggestie van meerdere ruimtes creëerden.

Bekijk de volledige video hier.

 

Niet alleen voor de televisie, ook voor de radio maken wij commercials. Op de radio is een simpele, pakkende en enthousiaste tekst van belang. In slechts een paar seconden en zonder beeld, moet je de aandacht van de luisteraar pakken.

Wat doen wij:

Giraffes4Zebras verzorgt niet alleen het creatieve proces, maar wij hebben ook veel contacten bij radio- en televisiestations. Zo zorgen wij dat jullie het aanbod krijgen dat het beste past bij jullie wensen en doel. Jij hoeft je nergens druk over te maken, wij ontzorgen jullie volledig.
Uiteraard ontvangen jullie achteraf een uitgebreide rapportage, zodat je duidelijk kunt zien welke resultaten de commercial heeft behaald.

 • Uitwerking van een pakkend verhaal voor de commercial
 • Aanvragen van zendtijd bij de stations en onderhandeling over gunstige zendtijden en prijzen
 • Uitwerking van het script
 • Het maken van een shortlist
 • Schrijven van de voice-over, indien passend
 • Organisatie van alle benodigdheden voor de opnames
 • Organisatie van locatie/acteurs/stemacteurs
 • Afmonteren van de commercial
 • Geluidsbewerking in voor radio/televisie geschikte kwaliteit
 • De afhandeling met de stations
 • Rapportage over de behaalde resultaten

Dit alles uiteraard in continu overleg met jouw organisatie of bedrijf, zodat wij jullie op je best presenteren.

Neem contact met ons op.