Terug naar projecten

StarPark

Website, digitale media, videos

StarPark biedt een totaalservice aan voor elk evenement of activiteit. In 2005 zijn zij begonnen met het aanbieden van chauffeursdiensten en valet parking. Vervolgens zijn zij uitgegroeid tot een van de grote spelers op de markt van verkeer en mobiliteit. Zij verzorgen professionele verkeersregelaars, parkeerstewards, chauffeursdiensten, valet parking en evenementenmanagement.

Concept

Giraffes4Zebras is verantwoordelijk voor de strategie en promotie van StarPark haar services en het bereiken van haar potentiële klanten. Bij StarPark richt de marketing zich op twee hoofdgroepen: potentiële afnemers en medewerkers. De uitingen moeten aan de ene kant betrouwbaarheid en punctualiteit uitstralen richting afnemers. Aan de andere kant moet het een gezellige sfeer uitdragen, waardoor mogelijke werknemers geïnteresseerd raken in het bedrijf. Het publiek op de juiste manier aanspreken via social media en advertenties is hierbij de sleutel.

Strategie

De marketingstrategie van StarPark is tweeledig: het aanbieden van services voor klanten en het aantrekken van professionals in deze sector – verkeersregelaars, parkeerstewards, chauffeurs en security.

We zijn begonnen met het lanceren van een nieuwe website en het opzetten van een social media strategie. Omdat niets een boodschap beter overbrengt dan een goede visual, heeft Giraffes4Zebras professionele bedrijfsvideos en foto’s geleverd. Daarnaast is herkenbaarheid van groot belang. Door de huisstijl door te voeren in alle communicatiemiddelen (brochures, online media, foto’s) herkennen afnemers StarPark direct.

Klik hier om naar de website te gaan.

Resultaten

Vandaag de dag is StarPark actief in het verzorgen van uitstekende services naar hun klanten. Een levendige atmosfeer in het bedrijf en glimlachende medewerkers zorgen ervoor dat StarPark trots is op wat zij heeft bereikt sinds 2005.

Auteur Napolean Hill zei “het is letterlijk waar, dat succes het snelst te behalen is door het helpen van anderen om succesvol te zijn”. Dit is waar Giraffes4Zebras voor staat.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.