Terug naar projecten

SORS Logistics

Website, digitale media, videos

SORS Logistics is een persoonlijke en externe logistieke afdeling die de beste oplossingen voor uw vracht biedt overal ter wereld. Zij zijn verantwoordelijk voor uw verzending van deur tot deur. Of het nu vers, diepgevroren of droge vracht is en per vrachtwagen, trein, vliegtuig of schip vervoerd wordt; zij verzorgen uw transport. Ze werken samen met rederijen in meer dan 20 landen en hebben veel waardevolle kennis over het veilig en efficient vervoeren van uw vracht.

Concept

De logistieke sector is een dynamische wereld en SORS Logistics neemt hierbij een leidende rol aan. De kennis over transport, betrouwbaarheid en technologie spelen een vitale rol in het leveren van klantgerichte oplossingen.

Giraffes4Zebras creatieve team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuw communicatie schema en concept voor SORS Logistics.

Strategie

Wanneer bedrijven promotie nodig hebben in een internationale markt, is een sterke marketingstrategie van belang. Giraffes4Zebras heeft de kennis van diverse markten in huis om een op maat gemaakt marketingplan te ontwerpen, ontwikkelen en lanceren. Zo werd er een een nieuw concept gecreëerd om hun bekendheid in de business te promoten. Het opzetten van een sterke online campagne, het ontwerpen van nieuwe give-aways en het doorvoeren van de huisstijl in alle communicatie-uitingen zijn allemaal onderdeel van deze strategie.

Het team van SORS Logistics bestaat uit meer dan 10 nationaliteiten, waardoor een interne marketingstrategie noodzakelijk is. Giraffes4Zebras verzorgt een complete aanpak voor teambuilding om de synergie binnen het internationale bedrijf te waarborgen.

Resultaat

Vandaag de dag is SORS Logistics een bekende speler op de markt. SORS Logistics is trots op hun internationaal gespecialiseerde team en de kwaliteit van hun service waar zij om bekend staan; een vijfsterren service. De samenwerking met internationale klanten neemt continu toe en SORS Logistics neemt een prominente plaats in in het logistieke speelveld.

De visie van Giraffes4Zebras is in lijn met wat de Amerikaanse industrialist, Henry Ford, eens zei: “samenkomen is het begin, samen blijven is progressie en samenwerken is succes.” Dat is wat Giraffes4Zebras motiveert.

Klik hier om naar de website te gaan.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.