Terug naar projecten

Panasia Partners

Branding, website, digitale media, beurzen

Panasia Partners is een logistiek bedrijf wiens missie is om grenzeloze logistieke transport arrangementen per containerschip aan te bieden.

Panasia Partners heeft verschillende controle centra in Europa en China vanwaar zij het hele logistieke proces coördineren.

Concept

Panasia Partners is een joint venture tussen het vijfsterren logistieke bedrijf SORS Logistics en de top internationale logistieke forwarder Pan-Way ltd. Het doel van de samenwerking is het creëren van een logistiek netwerk zonder grenzen tussen China en Europa.

Giraffes4Zebras was verantwoordelijk voor het creëren van de naam en het ontwerpen van het logo. Het idee van een grenzeloos netwerk tussen Azië en Europa was de grootste bron van inspiratie voor het ontwerpen van het symbool; twee verbonden pijlen.

Strategie

Panasia is actief in zowel de Aziatische als de Europese markt en daar is de marketing strategie op aangepast. Binnen Azië zijn logistieke bedrijven in China de belangrijkste doelgroep.

De website biedt een aantrekkelijk en informatief platform voor effectieve communicatie tussen de doelgroepen in Europa en China. Het toont op een duidelijke manier de verschillende oplossingen die Panasia te bieden heeft voor haar partners. De knallende kleuren geven de website een frisse en actieve uitstraling: dit past precies bij de hands-on mentaliteit van Panasia.
Giraffes4Zebras verzorgde naast het ontwerp en de oplevering, ook de vertaling van de website naar het Chinees.

Resultaten

Panasia Partners’ motto is om uitmuntendheid na te streven tijdens elke te nemen stap in het globale logistieke proces. Door het effectief inzetten van de marketing campagne, is de bekendheid van Panasia Partners binnen de logistieke wereld gegroeid. Meer en meer potentiële partners zijn zich bewust van de toegevoegde waarde van Panasia en het aantal samenwerkingen groeit.

Klik hier om naar de website van Panasia te gaan.

De frisse kleuren en strakke designs geven Panasia Partners een moderne en actieve look. De aantrekkelijke naam en het herkenbare logo maken het communicatie pakket compleet.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.