Terug naar projecten

NOM B.V.

Website, digitale media, videos

NOM B.V. is een makelaar, gericht op de zakenmarkt. NOM B.V. zoekt en koopt lege panden en kantoren. Na grondige renovatie worden de panden verhuurd aan bedrijven.

Concept

NOM B.V. is eigenaar van een aantal panden, deze vallen allemaal onder de overkoepelende naam NOM B.V. De uitdaging voor Giraffes4Zebras was het samenbrengen van de marketing rond alle panden en onderwijl de individuele kwaliteiten in stand houden.

Strategie

Giraffes4Zebras’ team heeft verschillende marketinguitingen gebruikt om te promoten, waaronder het ontwerp van de bedrijfswagens. De tekeningen aan de zijkanten zijn een grafische weergave van verschillende gebouwen die NOM B.V. beschikbaar heeft. Een combinatie van geprinte uitingen (borden en het bedrijfswagen ontwerp) en het gebruik maken van digitale media, heeft de bewustwording van het bestaan doen toenemen.

Klik hier om naar de website van NOM B.V. te gaan.

 

Giraffes4Zebras ontwierp de websites voor de verschillende projecten van NOM B.V. Hierin laten zij de mogelijkheden en unieke facetten van elk gebouw zien. Wij zorgen dat de website zich richt op het juiste publiek. De website heeft daarom een rustige en strakke uitstraling, om het professionele karakter te benadrukken en serieuze bedrijven aan te trekken.

Het team van Giraffes4Zebras heeft professionele foto’s en nieuwe video’s gemaakt van de panden. Uiteindelijk zeggen beelden zoveel meer dan woorden en een letterlijk kijkje in de kantoorruimtes maakt de stap voor potentiële huurders om contact te zoeken kleiner.

Resultaten

NOM B.V. is meer bekend geworden onder potentiële klanten en is haar business aan het uitbreiden. Giraffes4Zebras verzorgt de marketing voor alle panden en draagt zorg voor een hoge kwaliteit van alle communicatie en frequente updates.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.