Terug naar projecten

NLPT. Persoonlijk Sporten

Video’s, foto’s, digitale media, geprinte media

NLPT. streeft naar persoonlijk sporten voor iedereen. Geen massale sporthallen met veel fitnessapparatuur, maar een persoonlijk trainingsprogramma. Samen met de klant stellen de trainers van NLPT. de doelen vast en ontwerpen hiervoor een geschikt trainingsprogramma. Individiueel of in kleine groepjes; met niet alleen aandacht voor de fysieke beweging, maar ook voor een gezond voedingspatroon.

Concept

NLPT. is een sportschool gevestigd in Nunspeet, die in 2020 haar tweede vestiging opende in Elburg. In het begin van de samenwerking met Giraffes4Zebras was het doel om NLPT. als jonge sportschool met een uniek concept op de kaart te zetten in Nunspeet en omgeving.
Het ontwerpen van een aansprekend logo was de eerste stap, met daarna het ontwikkelen van de bijbehorende huisstijl.

Een strak design en het gebruik van de kleur zwart geven het geheel een clean en stoer uiterlijk.
De huisstijl voerden we door in een variëteit aan uitingen: van posters tot wandbekleding, van sportkleren tot op social media.

Strategie

Voor het werven van nieuwe leden hebben we fanatiek gebruik gemaakt van social media. Facebook en Instagram spelen hierbij de belangrijkste rol. Voor NLPT. ontwikkelden we een mix tussen sfeerbeelden, acties en informatieve posts.

Om de sfeer goed over te brengen, hielden onze foto- en videografen diverse fotoshoots op locatie en van de trainers maakten zij meerdere bedrijfsfilms.

Resultaten

Ten tijde van de coronacrisis in 2020 moest de sportschool haar deuren sluiten. Door slim gebruik te maken van online mogelijkheden, is het klantenbestand behouden. Trainers gaven live online trainingssessies en zodra de deuren weer open mochten waren er voor trouwe klanten aantrekkelijke acties.
Gerichte marketing blijkt zo juist in tijden van crisis cruciaal en kan ervoor zorgen dat een bedrijf door slechte periodes heen komt.

Klik hier om naar de website van NLPT. te gaan.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.