Terug naar projecten

Nicks Boats

Website, digitale media, videos

Elegant, opvallend en geraffineerd is precies hoe een boot eruit moet zien. Nicks Boats is gebaseerd op enkele prachtige boten met spectaculaire prestaties. Het geraffineerde vakmanschap en de passie waarmee de boot is gemaakt is terug te zien in alles van Nicks Boats.

Concept

Nicks Boats wil zoveel mogelijk mensen een ervaring van ultiem geluk, vrijheid en onafhankelijkheid geven. De luxe en stijlvolle boten zijn Nicks passie. Zijn doel is deze unieke ervaring te introduceren in de Europese luxe markten en Giraffes4Zebras is verantwoordelijk voor het promoten van zijn unieke aanbod bij het juiste publiek.

Strategie

Nicks Boats richt zich op een nichemarkt: een specifieke groep mensen die genieten van een unieke ervaring met een stijlvolle Hermes Speedster. Giraffes4Zebras is samen met het team van Nicks Boats aan de slag gegaan om een passende communicatie strategie te bedenken om deze unieke doelgroep te bereiken.

De samenwerking leidde tot een klassieke stijl. Elegant, opvallend en geraffineerd: een perfecte match voor de beoogde doelgroep.
De nieuwe, exclusieve website is een van de belangrijkste onderdelen van het marketing pakket. De website is beschikbaar in drie verschillende talen; Duits, Engels en Nederlands. Een van de bijzondere kenmerken van de website is de mogelijkheid om een op maat gemaakte boot in kleuren naar wens te laten verschijnen op het scherm. Zo brengen we de mogelijke klanten nog dichter met het product in aanraking.

De lancering van de elegante website, het onderhouden van social media, het ontwerp van marketing materiaal, publicaties in geprinte media en ontwerpen van digitale nieuwsbrieven zijn een aantal onderdelen waarbij Giraffes4Zebras de creatieve partner is van Nicks Boats.

Klik hier om naar de website van Nicksboats te gaan.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.

Resultaten

Nicks Boats is de markt aan het veroveren met zijn elegante boten. In de botenindustrie heeft het bedrijf door zijn unieke identiteit, opmerkelijk binnen de industrie, een uitstekende reputatie opgebouwd.

De nieuwe identiteit van Nicks Boats geeft finesse aan de communicatie. De warme en levendige kleuren stralen betrouwbaarheid en elegantie uit. Door dit kleurgebruik door te voeren in alle marketing onderdelen creëren we herkenbaarheid van het merk. De elegante en geraffineerde uitstraling is aantrekkelijk voor de beoogde doelgroep, waardoor we de juiste potentiële klanten bereiken.