Terug naar projecten

Kiprecepten.nl

Branding, website, digitale media, videos

Kiprecepten.nl is een initiatief van NEPLUVI, de Vereniging van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie, met als visie het onder de aandacht brengen van pluimveevlees in Nederland.

Kiprecepten.nl is een platform dat gebruikt kan worden door Nederlanders om exclusieve kiprecepten te vinden voor het koken van hun dagelijkse maaltijd. Kookvideo’s van verschillende chefs en een ruim assortiment recepten zijn exclusief te vinden op deze website.

Inspirerende blogs en informatief materiaal over de duurzaamheid van de Nederlandse pluimveesector maken de website af. Bekijk hier www.kiprecepten.nl en laat u inspireren!

Concept

NEPLUVI representeert de Nederlandse pluimveeverwerkende industrie en in deze hoedanigheid ontwikkelden zij een marketing plan om meer consumenten te bereiken met inspirerende en populaire kiprecepten. Het creatieve team van Giraffes4Zebras heeft een bijbehorende moderne website gemaakt. Met professionele fotografie en video’s brengen we de recepten aantrekkelijk in beeld. Zo inspireren we de websitebezoekers om kippenvlees regelmatig te kiezen als onderdeel van de dagelijkse maaltijd.

Strategie

NEPLUVI’s marketingplan bestaat uit een aantal acties om kippenvlees te promoten in Nederland en zich hierbij te richten op alle Nederlanders, waaronder consumenten van kipproducten.

De venieuwde identiteit van de kipreceptenwebsite was een belangrijke stap in het verspreiden van hun boodschap richting het Nederlandse publiek. Giraffes4Zebras was verantwoordelijk voor het maken van het nieuwe logo en het leveren van een volledig nieuwe stijl voor kiprecepten.nl.

Door een intensieve samenwerking met verschillende bloggers en chefs kwam Giraffes4Zebras met hun voorstel voor een moderne en aantrekkelijk website. De focus van de website ligt op het aanbieden van een ruim aanbod aan lekkere kiprecepten. Daarnaast is de website een platform waar de pluimveesector achtergrondinformatie over de productie van kippenvlees kan delen. Tot op de dag van vandaag verzorgt Giraffes4Zebras de creatieve media en advertenties. De professionele fotografie, aantrekkelijke video’s, het kleurgebruik en de samenwerking met bloggers, maken dit tot een modern en succesvol foodplatform.

Resultaten

Dagelijks bezoekt een groot aantal Nederlanders de kiprecepten website voor inspiratie. Daarnaast is kiprecepten.nl actief op diverse social media, waar Giraffes4Zebras voor regelmatige berichtgeving zorgt, toegespitst op het specifieke medium. De berichten van kiprecepten worden goed bekeken en veel bezoekers delen de recepten met hun connecties. Zo breidt de bekendheid van kiprecepten zich snel uit.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.