Terug naar projecten

IMPN

Branding, website, digitale media, videos

Wanneer je iemand vraagt naar zijn bucketlist hoor je 9 van de 10 keer dat een parachutesprong op de lijst staat. Anderen denken bij parachutespringen aan plaatjes van adrenaline junkies; waaghalzen die zoeken naar gevaar.

Concept

Een bedrijf bestaat uit een team van mensen met een skala aan eigenschappen die samenwerken om doelen te bereiken en beloningen te onvangen. Een team wordt meer dan een verzameling van mensen wanneer er een sterk gevoel van saamhorigheid heerst; dit zorgt voor synergie.

Partners Network is een vooruitstrevend bedrijf dat succes heeft door een eenheid te vormen in gezamelijke doelen van haar team, leveranciers en klanten.

Middelen die het bedrijf onderscheiden van de concurrenten – wereldwijde expertise, internationale kennis van de markt en een uitgebreid netwerk van mensen – zijn voorbeelden van Partners Networks synergie.

Strategie

Partners Network zocht naar een manier om het teamgevoel binnen het bedrijf verder te vergroten. Het team is een cruciaal onderdeel van het bedrijf en een sterk teamgevoel zorgt voor een positieve sfeer waar mensen met plezier werken. Daarnaast sponsort Partners Network een parachutist voor zijn head-down recordpoging. Giraffes4Zebras heeft deze wensen en feiten samengebracht in het I’MPN concept; I am Partners Network.

Met een aantrekkelijke logo en huisstijl, gelinkt aan de skydiver, creëert Giraffes4Zebras een eenheid in de marketing. Zowel digitaal (social media, website) als geprint (t-shirts) vindt de marketing haar weg.

Voor de campagne heeft Giraffes4Zebras verschillende professionele video’s gemaakt, waarin teamleden van Partners Network hun eigen inspirerende verhalen delen.
Tijdens de I’MPN evenementen verzekert Giraffes4Zebras Partners Network van professionele fotografie en filmografie voor de verschillende campagnes.

Het gezicht van de campagne is de Oekraïense parachutespringer – Maxim Karpenko. In het dagelijks leven is Maxim advocaat, maar in parachutespringen vond hij zijn uitlaatklep: het springen uit een vliegtuig op 900 meter hoogte terwijl je de grond steeds dichterbij ziet komen. Op basis van berekende risico’s de sprong wagen!

Zowel parachutisten als Partners Network hebben als doel bekend te staan als onbevreesd en pragmatisch. Berekende risico’s, vooruit plannen, en doen waar je het beste in bent zijn kwaliteiten die hen bij elkaar brengen.

Giraffes4Zebras heeft de uitrusting ontworpen voor Maxim, die uit het vliegtuig zal springen voor het head-down record, terwijl hij het Partners Network imago uitdraagt.

Klik hier om naar de website van IMPN te gaan.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.