Terug naar projecten

Biemond & Hoekman

Branding, website, digitale media, videos

Biemond & Hoekman is een bemiddelingsbureau in de gehandicaptenzorg. Hun betrouwbare bestand van ZZP-ers helpt zorginstellingen op momenten dat zij personeel tekort komen: tijdens ziekte, verlof of drukke periodes.

Concept

Voor Biemond & Hoekman stelde Giraffes4Zebras een marketingstrategie op, met in eerste instantie als doel nieuwe ZZP-ers te werven.
Het vergroten van de online aanwezigheid van Biemond & Hoekman speelde hierbij een belangrijke rol. Met wekelijkse posts op zowel Facebook als LinkedIn, zorgen we dat zij in beeld komen bij een groot publiek.

Een persoonlijke aanpak is hierbij belangrijk. Daarom hebben we interviews gehouden met de oprichters zelf en met een aantal leden van het secretariaat en ZZP-ers. Door zo het verhaal van Biemond & Hoekman letterlijk te vertellen op social media vallen zij op tussen de andere posts en geven we letterlijk een gezicht aan het bedrijf.

Strategie

Naast het versterken van de online aanwezigheid hebben we een moderne huisstijl ontworpen, die is doorgevoerd in alle bedrijfscommunicatie. Brochures, kerstkaarten, uitnodigingen en een kwaliteitshandboek zijn een aantal voorbeelden. Door te kiezen voor één huisstijl maak je alles herkenbaar voor klanten en medewerkers. In één oogopslag zien lezers dat het om een document van Biemond & Hoekman gaat.

Resultaten

Deze huisstijl vertalen we nu door naar een geupdate versie van de website. Makkelijk te navigeren en een duidelijke indeling naar informatie relevant voor ZZP-ers en voor opdrachtgevers. Zo vindt iedere bezoeker snel wat hij of zij nodig heeft en krijgen zij een goed beeld van de kernwaarden van Biemond & Hoekman.

Klik hier om naar de website van Biemond & Hoekman te gaan.

Klik hier voor een overzicht van onze projecten.