Vacature Multimedia Designer Nunspeet, The Netherlands

Vacature Multimedia Designer

Ga jij graag bij Giraffes4Zebras aan het werk?

Stuur dan je cv/ portfolio en een korte motivatiebrief naar: hr@giraffes4zebras.com!

 

Wie wij zijn

Wij zijn een marketingbedrijf, maar niet zomaar eentje. We onderscheiden onszelf door een strategisch partner voor onze klanten te zijn.

Zo gaan we vanuit onze eigen expertises op zoek naar manieren om bedrijven van klanten verder te laten groeien. Dit doen we door vooruit te denken en te zoeken naar kansen die zij kunnen benutten.

Nadat passende marketingdoelen zijn gesteld en bekend is welke soort uitingen bij deze doelen passen, gaat ons team aan het werk om alles uit te voeren.

Niet alleen designers zijn hierbij betrokken. We hebben ook programmeurs en tekstschrijvers in huis, waardoor we een volledig marketingpakket aan klanten kunnen aanbieden.

 

Waar we naar op zoek zijn 

We zoeken naar iemand die bekend is met de Adobe programma’s en hier mooie designs en bewerkingen mee kan maken. Daarnaast kunnen wij zeker wel wat extra hulp gebruiken bij het maken van foto’s en video’s.

Een flinke dosis enthousiasme, een gelijk deel proactieve houding en een snufje stressbestendigheid maakt samen de ideale mix om bij Giraffes4Zebras aan het werk te gaan.

 

Wat jij bij Giraffes4Zebras gaat doen

Je bent als onderdeel van ons designteam bezig met het uitvoeren van opdrachten voor onze klanten. Deze opdrachten krijg je via onze projectmanagers binnen.

Opdrachten worden voornamelijk op kantoor uitgevoerd, zoals het bewerken van foto’s of video’s of het ontwerpen van een eigen design voor websites, brochures of andere uitingen.

Er zijn ook dagen waarop je op locatie aan het werk wordt gezet om foto’s of video’s van onze klanten, hun werkzaamheden of producten te maken. Je hebt beschikking tot onze bedrijfswagen om zelf naar deze locaties te rijden.

 

Wat je kunt verwachten

Nou ja, een topteam om mee te werken staat natuurlijk voorop! Ons team is jong, creatief en enthousiast, dus hier ben je wel snel op je plek.

Het is ook wel fijn om te weten dat de opdrachten hier nooit saai zijn. Onze klanten komen uit de meest uiteenlopende branches en opdrachten kunnen eenmalig zijn, maar ook onderdeel uitmaken van langlopende projecten.

Op kantoor heerst een informele sfeer waarbinnen er altijd ruimte is voor gezelligheid. Wij geloven dat dit dé manier is om een motiverende omgeving te creëren, waarin iedereen de kans krijgt om het beste uit zichzelf te halen.

Giraffes4Zebras is een snelgroeiend bedrijf, waarmee we als team een hele mooie toekomst tegemoet willen gaan.

 

Alles nog even op een rijtje

Wat we graag van jou zien:

– HBO werk- en denkniveau

– Aantoonbare ervaring met foto- en videografie

– Een mooi portfolio aansluitend bij het werk dat je bij ons gaat doen

– Sterke communicatieve vaardigheden

– Brede kennis van Adobe’s Creative Cloud programma’s

– Humor en gezelligheid

 

Wat jij hiervoor terugkrijgt:

– Veel eigen verantwoordelijkheid

– Gezellige en creatieve collega’s

– Dagelijkse lunch

– Uiteenlopende opdrachten

– Laptop

– Voltijdbaan

– Inspirerend kantoor

– Marktconform salaris

 

Zie jij jezelf in deze omschrijving terug en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar: hr@giraffes4zebras.com en wie weet, spreken we elkaar snel!

 

Vacature Senior Project Manager Nunspeet, The Netherlands

Wil jij bij ons snelgroeiende bedrijf aan de slag?

Stuur dan je sollicitatie naar: hr@giraffes4zebras.com

 

Waarom Giraffes4Zebras?

Wij zijn meer dan alleen een marketingbedrijf; we zijn een strategisch partner voor onze klanten. We denken mee over de toekomst van hun bedrijf, waar de kansen liggen en hoe ze deze kunnen benutten. We bepalen welke marketinguitingen het beste passen bij dit doel en onze designers werken dit vervolgens uit. Doordat we ook technische specialisten in huis hebben, kunnen wij een volledig pakket aanbieden.

 

Wie ben jij?

Samen met ons sales team ben jij het gezicht van ons bedrijf. Je straalt het enthousiasme, de motivatie en proactiviteit uit waar we om bekend staan.

Je bent in staat echt te luisteren naar jouw klanten en denkt met ze mee over de juiste oplossingen om hun bedrijf verder te laten groeien.

Jouw goede luistervaardigheden zorgen er ook voor dat jij makkelijk de kern uit een, soms vaag, verhaal weet te halen. Als de klanten even niet weten wat ze nou eigenlijk willen, help jij ze met de juiste vragen op weg naar een concreet actieplan. Je ontdekt de verborgen wensen waarvan de klant niet eens wist dat hij ze had.

Je bent van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd in anderen. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de bedrijven van jouw klanten en alle ins en outs te leren kennen, zodat jij een waardevolle partner voor ze wordt. Je hebt hierbij een brede interesse want jouw klanten zijn divers. Van de agrarische sector, tot verzekeringen en infrastructuur; alles is mogelijk.

Je bent niet bang van een beetje druk en je bent stressbestendig. Dringende, ad hoc vragen motiveren jou om een manier te vinden deze efficiënt op te lossen.

Je bent ook niet bang om kritisch mee te denken met je klanten. Juist door soms ook kritische feedback te geven op hun ideeën, zorg je ervoor dat we uiteindelijk alleen het beste voor ze uitvoeren.

 

Wat wordt jouw rol?

Als project manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door jouw vriendelijke en open manier van communiceren, zorg je dat ze er altijd naar uitkijken om contact met je op te nemen. Je biedt een luisterend oor en bent een kritische sparringpartner, waardoor jij Giraffes4Zebras onmisbaar voor ze maakt.

Jij bent degene die de klanten het beste kent en ervoor zorgt dat zij tevreden blijven.

Binnen het team ben jij de spin in het web, jij bent de lijm die onze teams samenbrengt. Samen met het sales team ga je op pad naar nieuwe klanten, haalt deze binnen en bereidt de actieplannen voor. Je informeert de ontwerp- en technische teams over de benodigde acties en zorgt dat zij alle informatie hebben om de producten te maken waar jouw klant naar op zoek is.

Je werkt gestructureerd en werkt nauw samen met de projectmanagers. Je stelt deadlines voor jezelf en de rest van het team en bewaakt deze. Met jouw overzichtelijke manier van werken, zorg je ervoor dat de klanten tevreden blijven.

 

Wat kan je verwachten?

Het klinkt cliché, maar is echt waar: de dagen bij Giraffes4Zebras zijn nooit saai. We werken met een grote variëteit aan klanten, met allemaal verschillende achtergronden en culturen. De afwisseling tussen lange termijn projecten en ad hoc vragen zorgt ervoor dat je dag nooit hetzelfde is.

Ons team is jong, creatief, enthousiast en gericht op groei.

Op kantoor heerst een informele sfeer en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Wij geloven dat dit de manier is om een motiverende omgeving te creëren, waar iedereen de kans krijgt en gemotiveerd wordt om het beste uit zichzelf te halen.

Als project manager van Giraffes4Zebras ben je onderdeel van een snelgroeiend bedrijf. Je bent betrokken bij de ontwikkeling en denkt mee over nieuwe manieren om ons bedrijf verder te laten groeien.

 

Kortom, jij hebt:

– HBO of WO werk- en denkniveau

– Ervaring in een communicatieve functie

– Sterke communicatieve vaardigheden

– Een natuurlijke nieuwsgierigheid

– Excellente organisatie vaardigheden

– Een goed luisterend oor

– De kracht om de essentie uit ongestructureerde informatie te halen

– Goede stressbestendigheid

– Humor

 

En dan krijg jij:

– Veel eigen verantwoordelijkheid

– Ruimte om jouw eigen manier van werken te ontwikkelen

– Een grote variatie aan klanten

– Jonge, gemotiveerde en gezellige collega’s

– Een inspirerend kantoor

– Dagelijkse lunch

– Een voltijdbaan

– Een marktconform salaris op basis van ervaring; 50k – 60k bruto per jaar.